GARANTIA PRODUSELOR MOURA ATELIER

Te rugam sa citesti cu atentie conditiile de garantie ale produselor Moura Atelier!

In baza certificatului prezent in ambalajul produsului, clientul beneficiaza de garantia legala de conformitate astfel cum aceasta este reglementata prin dispozitiile Cap VI din Legea 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si toate drepturile si garantiile instituite in favoarea consumatorilor prin dispozitiile OG nr 21/1992, privind protectia consumatorilor.

Garantia conferita in baza prezentului contract vizeaza bijuteriile cu si fara pietre pretioase achizitionate.

In perioada de garantie, clientul beneficiaza de urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a beneficia de produse conforme cu specificatiile tehnice inserate in cuprinsul prezentului Contract si a comenzii
  • Dreptul de a i se aduce produsele la conformitate, fara plata, prin reparatie sau inlocuire, in functie de optiunea scrisa a clientului, cu exceptia cazului in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.
  • Dreptul la reparare sau inlocuire a produsului in cazul in care situatia o impune, in conditiile prevazute de lege.
  • Dreptul de a fi protejati impotriva riscului de a achizitiona un produs sau de a li se presta un serviciu care ar putea sa le prejudicieze viata, sanatatea sau securitatea, ori sa le afecteze drepturile si interesele legitime.
  • Dreptul de a fi informati complet, corect si precis asupra caracteristicilor esentiale ale produselor si serviciilor, astfel incat decizia pe care o iau in legatura cu aceasta sa corespunda cat mai bine nevoilor, precum si de a fi educati in calitatea lor de clienti. In acest sens, inaintea efectuarii oricarei comenzi, clientii pot solicita informatii suplimentare la numarul de telefon +4 0729 50 70 20 sau  la adresa de e-mail suport@moura.ro.

Drepturile de care beneficiaza clientul pe perioada de garantie vor putea fi exercitate de acesta doar daca clientul informeaza SC TWO AM ATELIER SRL despre lipsa de conformitate/deficientele constatate in termen de 10 zile lucratoare de la data receptionarea produsului. Garantia legala de conformitate de care beneficiaza clientul in baza prezentului Contract, nu exclude garantia legala pentru vicii ascunse, prevazute prin dispozitiile Codului Civil.

CAUZE CARE ATRAG PIERDEREA GARANTIEI

Clientul poate pierde garantia consituita in baza certificatului de garantie prezent in ambalajul produsului, atunci cand se face vinovat de savarsirea unor actiuni/inactiuni, dupa cum urmeaza:

Nerespectarea recomandarilor de utilizare si intretinere ale produsului achizitionat, asa cum sunt acestea mentionate in prezentul magazine online.

Executarea unor lucrari de reparare/modificare a produselor efectuate de catre CLIENT personal sau prin intermediul unor persoane neautorizate ori in alte ateliere decat cele proprii ale VANZATORULUI astfel cum acestea au fost indicate in cuprinsul prezentului contract.

SC TWO AM ATELIER SRL nu isi asuma raspunderea pentru problemele ce pot aparea datorita factorilor de natura mecanica.

Neaducerea la cunostinta VANZATORULUI a deficientelor/lipsurilor de conformitate a produselor achizitionate in termenul de 10 zile lucratoare de la data receptionarii produsului.