PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Informatiile de mai jos te vor ajuta sa intelegi ce inseamna utilizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Moura Atelier are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

1.INFORMATII GENERALE

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC TWO AM ATELIER SRL, cu sediul in Brasov, in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor  cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.moura.ro. („Site-ul”)

2.CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

2.1. Daca esti client al Site-ului, SC TWO AM ATELIER SRL va prelucra datele tale cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizezi Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele tale in cadrul SC TWO AM ATELIER SRL, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizezi in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

Daca pentru a-ti crea cont de utilizator pe Site, utilizezi contul tau de Facebook sau Google, SC TWO AM ATELIER SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegi sa iti creezi cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa ta de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizezi comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC TWO AM ATELIER SRL, iar contul creat va fi sters automat.

2.2. Daca esti vizitator al Site-ului, SC TWO AM ATELIER SRL va prelucra datele tale cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizezi in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactezi in acest fel.

3. SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

3.1. Daca esti client al Site-ului, SC TWO AM ATELIER SRL prelucreaza datele tale cu caracter personal astfel:

-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre tine si SC TWO AM ATELIER SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea ta asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor tale in acest scop are la baza contractul incheiat intre tine si SC TWO AM ATELIER SRL, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor http://moura.ro/termeni-si-conditii/. Furnizarea datelor tale cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre tine si SC TWO AM ATELIER SRL.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale care obliga SC TWO AM ATELIER SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor tale in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea SC TWO AM ATELIER SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a-ti oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC TWO AM ATELIER SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza consimtamantul tau, daca alegi sa-l furnizezi. 

Iti poti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale poti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, poti sa te dezabonezi prin accesarea sectiunii Informatiile contului meu. Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC TWO AM ATELIER SRL de a imbunatati permanent experienta clientilor pe Site. Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

3.2. Daca esti vizitator al Site-ului, SC TWO AM ATELIER SRL prelucreaza datele cu caracter personal astfel:

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SC TWO AM ATELIER SRL, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza consimtamantul tau, daca alegi sa-l furnizezi.

Iti poti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale poti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor tale in acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta ta oferita pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor tale pentru acest scop are la baza interesul legitim al SC TWO AM ATELIER SRL de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor tale in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru tine.

4.DURATA PENTRU CARE ITI PRELUCRAM DATELE

Ca principiu, SC TWO AM ATELIER SRL va prelucra datele  cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care esti client, vom prelucra datele  pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC TWO AM ATELIER SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care esti client si iti exerciti optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informatiile contului meu, SC TWO AM ATELIER SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea ta de a te dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care te tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegi sa iti stergi contul de utilizator, nu iti vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa te informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor tale cu caracter personal. In cazul in care soliciti stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca iti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC TWO AM ATELIER SRL va inceta prelucrarea datelor tale cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC TWO AM ATELIER SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre tine inainte de retragerea acestuia.

5.DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC TWO AM ATELIER SRL poate dezvalui datele tale catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC TWO AM ATELIER SRL in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre SC TWO AM ATELIER SRL prin intermediul Site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

6.TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate catre SC TWO AM ATELIER SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

7. DREPTURILE DE CARE BENEFICIEZI

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiezi de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC TWO AM ATELIER SRL, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC TWO AM ATELIER SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre SC TWO AM ATELIER SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

-acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

-in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

-in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

-in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

-in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

-datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, SC TWO AM ATELIER SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

 • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :

*persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

*prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

*operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

*persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC TWO AM ATELIER SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;

*in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC TWO AM ATELIER SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care SC TWO AM ATELIER SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

*in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.

 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, te rugam sa te adresezi la adresa de email: suport@moura.ro
Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, te rugam sa accesezi urmatorul link: http://moura.ro/politica-utilizare-cookie/