RETURNAREA PRODUSELOR

Inainte de a demara un retur, te rugam sa citesti cu atentie informatiile de mai jos!

MODALITATI DE COMPENSARE A RETURULUI

1. Inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.moura.ro

2. Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia din momentul achizitiei)

Te rugam ca odata cu solicitarea de returnare sa specifici si modalitatea de compensare aleasa.

1. Daca alegi inlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe  www.moura.ro iar valoarea celui din urma este diferita de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:

  • daca produsul ales de tine este mai ieftin, iti vom returna diferenta in contul bancar
  •  daca produsul ales este mai scump, vei plati diferenta ca in cazul oricarei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau in avans, prin transfer bancar

2. In cazul in care optezi pentru rambursarea banilor, te rugam sa ne comunici pe e-mail, la adresa retur@moura.ro, urmatoarele informatii: codul IBAN, de 24 de caractere, precum si numele intreg al titularului cardului.

Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi in sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face in 15 zile lucratoare de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului).

___

Potrivit art. 4 litera b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, cumparatorul are dreptul sa notifice in scris vanzatorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 20 zile lucratoare de la primirea coletului.

Solicitarile de retur se vor face la adresa retur@moura.ro.

Moura Atelier va confirma in scris returul solicitat de catre tine, iar apoi poti trimite coletul, in maxim 10 zile lucratoare, la adresa:  Str. Caramidariei, Nr. 4, B12, Brasov – Romania, SC TWO AM ATELIER SRL prin orice modalitate doresti. Costul transportului de retur va fi suportat de catre tine.

In caz de returnare a produsului, trebuie sa trimiti bunul in aceleasi conditii de ambalare, fara semne de uzura si/sau uzura mecanica, utilizare defectuoasa, cu toate documentele insotitoare primite initial.

Returnarea banilor se va face prin curier sau in contul bancar comunicat de catre tine, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea coletului retur la adresa comunicata mai sus.

Suma returnata va fi contravaloarea bunurilor, exceptand costurile de curierat (initial si de retur). In cazul in care veitermite returul cu specificatia “Plata transportului la destinatar”, acesta va fi refuzat si va ajunge inapoi la tine.

In ceea ce priveste bijuteriile realizate la comanda (inclusiv gravura unde este cazul), acestea nu se pot returna in conformitate cu legislatia in vigoare.

Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu art. 16 din legea 449/2003.

Garantia nu se aplica produselor care prezinta defecte datorate de nerespectarea recomandarilor de utilizare/intretinere, a neglijentei, accidentelor survenite sau a utilizarii neconforme.

*Ne rezervam dreptul de a nu primi coletele retur fara notificare prealabila in scris la adresa de email retur@moura.ro.