INFO

Purificarea bijuteriilor si accesoriilor terapeutice

CE ESTE IMPORTANT SA STII DESPRE PURIFICAREA BIJUTERIILOR TERAPEUTICE?

Bijuteriile Moura Terapeutic le poti alege pentru aspectul estetic, dar mai ales pentru beneficiile lor in tratarea si ameliorarea a numeroase afectiuni fizice și emotionale.
Aceste bijuterii cu cristale pretioase si semipretioase sunt asemenea florilor: le place vorba buna, atentia si iubirea purtatorului. Vor deveni un prieten de nadejde pentru tine, motiv pentru care iti recomandam sa le ingrijesti cu drag si atentie, sa le vorbesti si sa le purifici periodic, iar ele iti vor mulțumi.
Dupa primirea bijuteriei, inainte de purtare, iti recomandam PURIFICAREA ei.

DE CE PURIFICĂM?

Prin purificare sunt neutralizate energiile negative cu care au luat contact cristalele, inainte de a ajunge la tine.

CAND SE PURIFICA?

Imediat dupa primirea bijuteriei, periodic in perioadele de stres, agitatie, dupa orice afectiune sau boala, oricand te simti lipsita de energie sau cand au fost in jurul tau persoane cu energie negativa.
După purificare, cristalele vor lua amprenta ta energetica si isi vor continua ciclul terapeutic. In zilele cu luna plina, ar fi ideala purificarea bijuteriei.

CUM SE PURIFICA?

Cea mai la indemana metoda este SPALAREA IN APA. Este necesar sa tii bijuteria in mana, sub jetul (nu foarte puternic) de apa, timp de 1-2 minute, iar apoi o poti lasa sa se usuce natural sau o poti sterge usor cu o carpa moale.
După acest procedeu, iti recomandam sa tii bijuteria in mana pentru putin timp si sa o încarci mental cu energie pozitiva, cu ganduri bune si cu dorintele pe care le doresti indeplinite.

ALTE METODE DE PURIFICARE

Exista o multitudine de metode prin care poti purifica bijuteriile, cristalele si accesoriile terapeutice:

*cu ajutorul PARFUMURILOR: aprinde un betigas parfumat cu aroma de pelin, cedru, lamaita, pin, ienupar, tamaie, lavanda sau trandafir si roteste-l in aer, in sens invers acelor de ceasornic, deasupra obiectului care doresti sa il purifici, timp de trei-patru minute.

Lasa apoi betigasul sa arda complet langa obiect. Lemnul de cedru sau tamaie va purifica si incaperea in acelasi timp, iar acesta este un mod eficient de a inchide fluxul energetic la sfarsitul unei zile.

*cu ajutorul SUNETELOR: suna cu un clopotel tibetan, deasupra obiectului pe care doresti sa il purifici, timp de noua ori sau loveste un mic bol tibetan cu un gong, timp de un minut, pana se stinge ecoul sunetului. Sunetul este un purificator excelent, mai ales daca te confrunti cu o suferinta intensa.

*cu ajutorul LUMINII: lumina soarelui este cel mai bun purificator pentru cristalele viu colorate sau stralucitoare. Lasa obiectul pe pervazul geamului (pe un servetel moale), de dimineata de cand te trezesti pana in jurul amiezii.

*in serile cu LUNA PLINA: in fiecare noapte cu luna plina sau in noaptea de dinaintea lunii pline, lasa obiectele afara (intr-un loc adapostit), sau pe pervazul geamului (pe un servetel moale) – in bataia lunii, de seara pana dimineata.

ATENTIE!

Aventurinul, ametistul, cuartul roz si cuartul gri – nu raspund bine la lumina solara.

Cuartul roz, ametistul si piatra lunii – raspund foarte bine la energiile lunare (procedura este aceeasi ca la purificarea solara, doar ca se face seara, in lumina lunii).

SA ITI FIE DE FOLOS!